(Aankomend) Busmonteur – fulltime – regio Drachten

We zijn op zoek naar een (aankomend) busmonteur in de regio van Drachten.

 

De vacature kan op twee manieren worden ingevuld. Dit door een ervaren busmonteur als door een beginnend busmonteur met enkele jaren ervaring als bijvoorbeeld tweede auto-/bedrijfswagenmonteur.

Beginnend busmonteur

Je hebt minimaal één a twee jaar ervaring als 2e automonteur of als bedrijfswagenmonteur. Je kunt onderhoud plegen en kunt checklisten doorlopen om te kijken of de bussen aan de gestelde eisen voldoen.

 

Aan de hand van de checklijsten doorloop je iedere bus. De punten die gerepareerd dienen te worden overleg je met een collega. Na overleg maken jullie een plan van aanpak en help je mee met de eenvoudige reparaties en/of het onderhoud. J emoet hierbij eerst denken aan vervangen van panelen, interieur, lampen, banden enz. Naarmate je meer ervaring krijgt zul je ook steeds meer werkzaamheden gaan uitvoeren.

 

In deze functie is het van belang dat je nauwkeurig te werk gaat. De checklisten zijn erg belangrijk en de controlepunten moeten goed worden gecheckt.

 

Ervaren busmonteur

Je hebt ervaring met het onderhouden van bussen. Je doorloopt checklisten en controlepunten waarop de bussen moeten worden gecontroleerd. Daarna ga je bezig met de het onderhoud van de bussen en de reparaties die zijn gekomen uit de controle. Naast deze werkzaamheden doe je tevens de reparatie van bussen die tussentijds worden binnengebracht met storingen.

 

Werkzaamheden:

 • Onderhoud en verhelpen van storingen aan bussen
 • Controleren van bussen naar aanleiding van checklisten
 • Reparaties uitvoeren zowel exterieur als interieur
 • Aanpassingen uitvoeren

 

Functie-eisen:

 • MBO opleiding in de richting van autotechniek/bedrijfswagentechniek
 • Ervaring als busmonteur
 • Nauwkeurig te werk gaan
 • Zelfstandig kunnen werken

 

 

Wat bieden wij

Je ontvangt een marktconform salaris tussen de € 2.000,- en € 2.700,-. Dit afhankelijk van opleiding en werkervaring. Je start op uitzendbasis. Is de opdrachtgever tevreden over jou, dan neemt hij je graag in dienst.

Een ervaren busmonteur zou eventueel direct in dienst kunnen bij onze opdrachtgever.

 

Word jij onze nieuwe busmonteur? Reageer dan vandaag nog en stuur je cv naar info@helloautomotive.nl of via onderstaand formulier. Als je vragen hebt naar aanleiding van de vacature, kun je ons bellen via 050-7074774. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp: 06-5426 6680.

 

   


   

  Solliciteren ?

  Solliciteer dan direct en vul onderstaand formulier in.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Opmerkingen (optie)

  CV Uploaden