Allround Schadehersteller – Fulltime – Groningen

Voor een gerenommeerd schadebedrijf in Groningen zijn we op zoek naar een Allround Schadehersteller.

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het gehele reparatie traject van voor en na het spuiten. Je moet hierbij denken aan het demonteren, uitdeuken, voorbewerken, spuitklaar maken, monteren en afwerken van het gehele schade traject.

 

Wat vragen wij?

Je hebt een MBO opleiding afgerond tot Schadehersteller (MBO 2) of Eerste schadehersteller (MBO 3). Daarnaast heb je minimaal enkele jaren ervaring als allround schadehersteller en heb je kennis van diverse applicatietechnieken.

Je hebt kennis van werk-, milieu-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Verder ben je een teamspeler die daarnaast uitstekend zelfstandig kan werken.

 

Wat bieden wij?

Je kunt direct op contract bij onze opdrachtgever. Je gaat werken in een hecht en collegiaal team. Verder ga je werken bij een familiebedrijf die is aangesloten bij een landelijk erkend schadehersteller. Je komt te werken in een bedrijf die bekend is en werkt met de nieuwere technieken en een uitgebreide werkplaats.

 

Salaris:

Bruto maandsalaris van ongeveer € 1800,- tot € 2.500,- o.b.v. 38 uur en afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

 

Soort dienstverband

Voltijd, je kunt direct op contract bij onze opdrachtgever.

 

Interesse?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op. Met vragen kun je ons ook bereiken via info@helloautomotive.nl, op 050-7074774, of via WhatsApp op 06-54266680.

 

   


   

  Solliciteren ?

  Solliciteer dan direct en vul onderstaand formulier in.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Opmerkingen (optie)

  CV Uploaden