Assemblagemedewerker

Voor een machinebouwer in de regio van Veendam, die landbouwmachines maakt, zijn we op zoek naar een assemblagemedewerker.

Na een gedegen inwerkperiode ga je aan de hand van een werktekening machines assembleren. Iedere machine is weer anders, deze worden aan de hand van klantspecifieke wensen verkocht. Je bouwt aan de hand van duidelijke werktekeningen de machine geheel zelf van de grond af op.

De machines zijn voorzien van constructie, chassis, lopende banden, elektromotoren, hydrauliek en de nodige elektra en schakelkasten.

Je hebt technisch inzicht, kunt tekeningen lezen en hebt een technische opleiding gevolgd. Ervaring als assemblagemedewerker of met het bouwen van machines is geen vereiste. Enige kennis van hydrauliek en elektra is gewenst, maar geen vereiste.

Je hebt werkervaring als bijvoorbeeld (assistent) automonteur, monteur mobiele werktuigen, bedrijfswagenmonteur, TD monteur, of monteur machinebouw.

Je werkt zelfstandig aan de machines. De werkplaats bestaat uit een klein, maar erg leuk team. Het is dus belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en goed functioneert binnen een team.

Het gaat om werk voor langere tijd, met de mogelijkheid om bij de opdrachtgever op contract te gaan.

Werkzaamheden:

 • Vanaf tekening in elkaar zetten van constructie en chassis
 • Plaatsen van elektra
 • Plaatsen van lopende band
 • Plaatsen van elektromotor
 • Plaatsen van hydrauliek en slangen
 • Plaatsen van schakelkast

Functie-eisen:

 • Technische opleiding gevolgd in de richting van bijvoorbeeld: Automonteur, landbouwtechniek, werktuigbouwkunde, bedrijfswagenmonteur
 • Werkervaring als bijvoorbeeld automonteur, metaalwerker, assemblagemedewerker, monteur enz.
 • Technisch inzicht en vanaf werktekening kunnen werken
 • Zelfstandig kunnen werken, maar ook prima kunnen functioneren in teamverband

 

Word jij onze nieuwe Assemblagemedewerker? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaand formulier of stuur je cv naar info@hellouitzendbureau.nl. Als je vragen hebt naar aanleiding van de vacature, kun je ons bellen via 050-7074774. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp: 06-5426 6680.

 

 

Trefwoorden:

Metaal, assemblagemedewerker, automonteur, tweede automonteur, autotechnicus, mechanisch, lasser, constructiebankwerker, elektro, landbouw, landbouwmechanisatie, landbouwvoertuigen, agrarisch,

 

   


   

  Solliciteren ?

  Solliciteer dan direct en vul onderstaand formulier in.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Opmerkingen (optie)

  CV Uploaden