Eerste Automonteur Merkdealer – Fulltime

Hello Automotive is op zoek naar een automonteur voor een merkdealer. En niet zomaar een monteur, maar een 1e. Als onze eerste automonteur stel jij diagnoses en weet je hoe we ervoor gaan zorgen dat elke auto weer gaat rijden als een zonnetje. Ook werk je graag in teamverband en zorg je ervoor dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Eigenlijk zoeken we iemand die ´denkt als een auto´ en weet hoe je problemen met een auto kunt oplossen en voorkomen.

 

Jouw toekomstige werkzaamheden:

 • Je verricht periodiek onderhoud aan personenwagens en lichte bedrijfswagens
 • Je voert APK’s uit
 • Je vervangt zelfstandig remmen, koppelingen, versnellingsbakken en distributieriemen
 • Je stelt diagnoses
 • Je verricht eenvoudige administratieve handelingen

 

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding automonteur. Ook heb je minimaal een aantal jaren werkervaring als automonteur. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B en staan kwaliteit en klanttevredenheid hoog bij jou in het vaandel. Verder ben je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de autobranche en -techniek.

 

Wat bieden wij?

In ruil voor jouw arbeidsuren en inzet ontvang jij een marktconform salaris tussen de € 2.000,- en € 2.700,-. Is de opdrachtgever tevreden over jou, dan biedt hij je graag een contract aan. Het is tevens mogelijk dat ze je direct rechtstreeks in dienst nemen.

Word jij onze nieuwe automonteur? Reageer dan vandaag nog!

Als je vragen hebt naar aanleiding van de vacature, kun je ons bellen via 050-7074774. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp: 06-5426 6680.

 

   


   

  Solliciteren ?

  Solliciteer dan direct en vul onderstaand formulier in.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Opmerkingen (optie)

  CV Uploaden