Werkgevers

Hello Uitzendbureau
Hello Uitzendbureau is een regionaal opererend uitzendbureau met haar oorsprong in de prachtige stad Groningen en opdrachtgevers en vakkrachten in diverse vakgebieden.
Hello uitzendbureau!...Wanneer u naast flexibiliteit ook op zoek bent naar kwaliteit  
Ieder persoon heeft een ander talent, profiel, en karakter. Niet iedere kandidaat past bij een opdrachtgever en andersom. Dit zit vaak in kleine details van karakter, ambitie, opleiding, doelen en bedrijfscultuur. De kracht van Hello Uitzendbureau ligt in het matchen van de juiste kandidaten met de juiste opdrachtgevers. Het werken met medewerkers en werken voor opdrachtgevers moet voor beide partijen positief zijn. Hoe lang de opdracht ook duurt……

 

Voordelen van Hello Uitzendbureau
 • Ervaren partner voor inlenen van flexkrachten
 • Kennis van lokale arbeidsmarkt
 • Netwerk van beschikbare vakkrachten
 • Partner voor Uitzenden, Werving & Selectie en Payrolling
 • SNA, VCU, NEN en WKA gecertificeerd

 

Vacature?
Om ook kwalitatief goede kandidaten voor te stellen op uw vacatures is het voor ons van belang een goed beeld te krijgen van de openstaande functie en uw bedrijf. We bespreken daarom de vacature graag persoonlijk met u. Welke harde en zachte eisen u heeft en welke eigenschappen uw nieuwe medewerker moet bezitten. Dit hoeft geen lang gesprek te zijn. Door onze ervaring hebben we vaak aan een half woord genoeg. 
Wij zijn te bereiken op 050-7074774, via info@hellouitzendbureau.nl of vul onderstaande gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

  Bedrijfsnaam:

  Naam:

  E-mail:

  Telefoonnummer: