Allround Schadehersteller – Fulltime – Groningen

Voor een gerenommeerd schadebedrijf in Groningen zijn we op zoek naar een Allround Schadehersteller.

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het gehele reparatie traject van voor en na het spuiten. Je moet hierbij denken aan het demonteren, uitdeuken, voorbewerken, spuitklaar maken, monteren en afwerken van het gehele schade traject. Lees verder

Verkoopadviseur Personenwagens – Merkdealer – Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als verkoopadviseur? Krijg je energie van commerciële successen? Heb je verkoopervaring binnen de automotive? Solliciteer dan vandaag nog!

Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Je bent het aanspreekpunt voor klanten die op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto. Je begrijpt goed dat bestaande klanten nieuwe klanten maken. Naast het beheren van bestaande relaties heb je ook een focus op het actief bewerken van de markt. Je zet daarbij zelf diverse kanalen in als advertentiesites en social media.

Naast een sales gedreven mentaliteit kun je goed luisteren. Je weet kansen om te zetten naar commerciële successen. Lees verder

Eerste Automonteur / APK Keurmeester Merkspecialist – Groningen

Wil jij ook sleutelen aan premium merken, youngtimers en de mooiste klassiekers? Solliciteer dan vandaag nog…

Voor een merkspecialist in de buurt van Groningen zijn we op zoek naar een eerste automonteur met APK papieren. Dit voor 32-40 uur.

Wil jij aan de slag bij één van de leukste autobedrijven in de regio die graag out of the box denkt. Die gave merken als Porsche, BMW, Landrover, Audi, Aston Martin enz. in onderhoud heeft en die leuke projecten heeft lopen? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees verder

Eerste Automonteur Merkdealer – Fulltime

Hello Automotive is op zoek naar een automonteur voor een merkdealer. En niet zomaar een monteur, maar een 1e. Als onze eerste automonteur stel jij diagnoses en weet je hoe we ervoor gaan zorgen dat elke auto weer gaat rijden als een zonnetje. Ook werk je graag in teamverband en zorg je ervoor dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Eigenlijk zoeken we iemand die ´denkt als een auto´ en weet hoe je problemen met een auto kunt oplossen en voorkomen. Lees verder

Meewerkend werkplaatschef / (assistent) Service Manager – Kraansystemen – Bedrijfswagens

Ben jij op zoek naar een functie waarin je nieuwe projecten kunt begeleiden? Leiding kunt geven aan een groep collega monteurs? En toch zelf ook kunt blijven sleutelen? Dan is de functie van Assistent Service Manager wellicht de perfecte functie voor jou!

Als Assistent Service Manager heb je een hele brede functie. Naast het leidinggeven aan 3 collega monteurs ben jij de vraagbaak van het bedrijf als het gaat om laadsystemen en kraansystemen voor vrachtwagens. Je plant alle werkzaamheden met betrekking tot de laadsystemen, maakt de werkorders aan en doet de facturatie. Ook ondersteun je de afdeling sales bij het uitwerken van offertes en heb je contact met leveranciers over klantenwensen, oplossingen en toepassingen van bestaande systemen. Tevens ben je meewerkend als het gaat om het installeren van nieuwe systemen en oplossen van moeilijke storingen in de werkplaats. Lees verder

Hydrauliek Monteur Laadsystemen – Groningen

We zijn op zoek naar een hydrauliek monteur die laadsystemen voor bedrijfswagens gaat installeren, repareren en onderhouden.

Je werkzaamheden bestaan uit het plaatsen en onderhouden van laadsystemen, haakarmen, autolaadkranen, kabelsystemen en laadkleppen.

Daarnaast keur je de verschillende systemen volgens de gestelde eisen. Het behalen van de certificaten kan via onze opdrachtgever, wanneer nodig.

Lees verder

Eerste Automonteur – Universele garage

Voor een universele garage in Groningen zijn we op zoek naar een (eerste) Automonteur.

 

Je hebt ervaring met het onderhouden en verhelpen van storingen aan personenwagens en lichte bedrijfswagens. Daarnaast kun je diagnose stellen en bent, het liefst, in het bezit van geldige APK papieren.

Lees verder

Eerste Automonteur – in Groningen

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot 1e autotechnicus en hebt minimaal een aantal jaren werkervaring als 1e automonteur. Het hebben van geldige APK papieren zijn geen vereiste. Je bent representatief, kunt diagnoses stellen en denkt oplossingsgericht. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek en hebt bij voorkeur ervaring met diverse automerken.

Je werkt graag in teamverband, bent flexibel en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van personenwagens en lichte bedrijfswagens. Je moet hierbij denken aan het uitvoeren van periodiek onderhoud, grote en kleine beurten,stellen van de juiste diagnose, verhelpen van storingen, vervangen van remmen, koppeling, versnellingsbak, distributieriem enz. Lees verder

Tweede automonteur

Voor een merkdealer in de buurt van Groningen zijn we op zoek naar een tweede automonteur.

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot 2e autotechnicus en hebt minimaal een aantal jaren werkervaring als 2e automonteur. Je bent representatief en denkt oplossingsgericht. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek. Je werkt graag in teamverband, bent flexibel en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van personenwagens en lichte bedrijfswagens. Je moet hierbij denken aan het uitvoeren van periodiek onderhoud, grote en kleine beurten, vervangen van remmen en onderdelen van het onderstel als draagarmen en vering.

Lees verder

Service Adviseur / Werkplaatsreceptionist

Voor een autodealer in de regio Groningen zijn we op zoek naar een Service adviseur.

 

Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau. Daarnaast heb je affiniteit en ervaring binnen de automotive branche. Het liefst heb je ervaring in een functie als service adviseur / werkplaatsreceptionist.

Je bent het aanspreekpunt voor alle reparaties en servicegevallen. Je informeert klanten over reparaties en prijsopgaves,  denkt actief mee in oplossingen voor klanten,  maakt de werkorders en plant de werkzaamheden in, tevens regel je vervangend vervoer en doe je de facturatie. Klachten weet je op een nette en passende wijze af te handelen. Lees verder