Meewerkend Werkplaatschef Stadskanaal

We zijn op zoek naar een Meewerkend Werkplaatschef voor een Autobedrijf in de regio Stadskanaal.

Je hebt een opleiding tot eerste automonteur of technisch specialist en geldige APK papieren. Daarnaast heb je of enkele jaren ervaring als chef werkplaats of je bent een ervaren monteur en je bent toe aan een volgende stap in je carrière.

Je hebt ruime ervaring als eerste monteur en ook het stellen van complexe diagnose is voor jou geen probleem. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je staat altijd klaar om je collega’s te helpen en wat te leren. Je hebt een klantvriendelijk werkhouding, maar bent tevens commercieel.

  Lees verder

Diagnose technicus / Technisch specialist

Voor een opdrachtgever in Stadskanaal en in de buurt van de stad Groningen zijn we op zoek naar een technisch specialist / Diagnose technicus.

 

Je hebt minimaal een aantal jaren werkervaring als diagnose technicus en bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot eerste automonteur en je bent in het bezit van APK papieren.

 

Je bent het aanspreekpunt binnen het bedrijf als het gaat om technische kennis en vakkennis. Naast het reguliere onderhoud ben jij diegene die de complexe diagnose stelt en de storingen verhelpt aan deze wagens. Je hebt contact met klanten over reparaties en prijsopgves. Een zeer uitgebreide functie binnen een zeer net bedrijf met een uitgebreide en nette werkplaats.

Lees verder