Verkoopadviseur Personenwagens

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als verkoopadviseur Personenwagens? Krijg je energie van commerciële successen? Heb je verkoopervaring binnen de automotive? Solliciteer dan vandaag nog!

Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Je bent het aanspreekpunt voor klanten die op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto. Je begrijpt goed dat bestaande klanten nieuwe klanten maken. Naast het beheren van bestaande relaties heb je ook een focus op het actief bewerken van de markt. Je zet daarbij zelf diverse kanalen in als advertentiesites en social media.

Naast een sales gedreven mentaliteit kun je goed luisteren. Je weet kansen om te zetten naar commerciële successen.

 

Wat ga je doen?

 • Adviseren van klanten bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte personenwagen
 • Aanvullende verkoop van accessoires, pakketten en verzekeringen
 • Beheren van bestaande relaties
 • Inkoop op basis van klantenwensen en courante modellen
 • Actief benaderen van prospects
 • Beheren van het CRM systeem
 • Up-to-date houden van alle informatie en voorraad, zowel in de showroom als online
 • Presenteren van nieuwe auto’s en gebruikte auto’s, zowel in de showroom als online

 

 

Wat vragen wij:

Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau. Je hebt minimaal enkele jaren ervaring als verkoopadviseur binnen de automotive. Je hebt een sales gedreven mentaliteit. Je kunt goed luisteren en wensen omzetten in commerciële successen. Je denkt oplossingsgericht. Ieder probleem of belemmering is een uitdaging. Het hebben van enige kennis van marketing en Social Media is een pre.

 

Wat bieden wij

Een opdrachtgever die in het bezit is van een erg mooie en moderne showroom en daarnaast een uitstekend merk vertegenwoordigt  met een grootte range aan verschillende modellen in diverse prijsklassen.  Ze hebben meerdere vestigingen, waaronder één in Groningen. In ruil voor jouw arbeidsuren en inzet ontvang je een marktconform salaris.  Dit afhankelijk van opleiding, werkervaring en kennis. Je komt rechtstreeks in dienst bij de merkdealer.

 

Word jij onze nieuwe verkoopadviseur? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaand formulier of stuur je cv naar info@helloautomotive.nl. Als je vragen hebt naar aanleiding van de vacature, kun je ons bellen via 050-7074774. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp: 06-5426 6680.

 

   


   

  Solliciteren ?

  Solliciteer dan direct en vul onderstaand formulier in.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Opmerkingen (optie)

  CV Uploaden