Meewerkend werkplaatschef / (assistent) Service Manager – Kraansystemen – Bedrijfswagens

Ben jij op zoek naar een functie waarin je nieuwe projecten kunt begeleiden? Leiding kunt geven aan een groep collega monteurs? En toch zelf ook kunt blijven sleutelen? Dan is de functie van Assistent Service Manager wellicht de perfecte functie voor jou!

Als Assistent Service Manager heb je een hele brede functie. Naast het leidinggeven aan 3 collega monteurs ben jij de vraagbaak van het bedrijf als het gaat om laadsystemen en kraansystemen voor vrachtwagens. Je plant alle werkzaamheden met betrekking tot de laadsystemen, maakt de werkorders aan en doet de facturatie. Ook ondersteun je de afdeling sales bij het uitwerken van offertes en heb je contact met leveranciers over klantenwensen, oplossingen en toepassingen van bestaande systemen. Tevens ben je meewerkend als het gaat om het installeren van nieuwe systemen en oplossen van moeilijke storingen in de werkplaats. Lees verder

(Aankomend) Busmonteur – fulltime – regio Drachten

We zijn op zoek naar een (aankomend) busmonteur in de regio van Drachten.

 

De vacature kan op twee manieren worden ingevuld. Dit door een ervaren busmonteur als door een beginnend busmonteur met enkele jaren ervaring als bijvoorbeeld tweede auto-/bedrijfswagenmonteur.

Lees verder

Servicemonteur Koeltechniek

Als servicemonteur pleeg je onderhoud en verhelp je storingen aan diverse koeltechnische installaties. Dit verschilt van aircosystemen en koelsystemen in de horeca tot koeltechnische installaties in de industrie. Dit afhankelijk van werkervaring en opleidingsniveau.

 

Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van koeltechniek. Het liefst een basis in de richting van elektrotechniek, maar dit is geen vereiste. Verder heb je minimaal enkele jaren ervaring als servicemonteur in de koeltechniek en ben je in het bezit van een rijbewijs B en VCA (geen vereiste).

Lees verder

Montagemedewerker zonnewering / industriële deuren / garagedeuren

Voor diverse opdrachtgevers in de provincie Groningen zijn we op zoek naar montagemedewerkers.

 

Je hebt een opleiding in de richting van mechanische techniek als bijvoorbeeld mechatronica, WTB, autotechniek of een opleiding in de richting van elektrotechniek en mechanische kennis.  Enige ervaring met het plaatsen van bovenstaande voorzieningen geschiet zeker de voorkeur.

Lees verder

Montagemedewerker kozijnen

Voor meerdere opdrachtgevers zijn we op zoek naar montagemedewerkers.

 

Je hebt een opleiding in de richting van bijvoorbeeld (assistent) timmerman oid. Daarnaast heb je ervaring met het plaatsen van (kunststof)kozijnen en het plaatsen en afhangen van deuren.

Lees verder

Allround Installatiemonteur / Loodgieter

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Groningen zijn we op zoek naar installatiemonteurs.

 

Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van installatietechniek. Daarnaast heb je minimaal enkele jaren ervaring als installatiemonteur. Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in de particulieren en in de utiliteitbouw.

 

De werkzaamheden verschillen van aansluiten van ketels en verwarmingssystemen tot afvoeren en sanitair.

Lees verder

Logistiek medewerker (Technisch magazijn)

Voor verschillende opdrachtgevers zijn we op zoek naar Logistiek medewerkers.

 

We zijn, met name, op zoek naar logistiek medewerkers die ervaring hebben in een technisch onderdelen magazijn. Dit bijvoorbeeld bij een autogarage, machinebouwer, onderdelen leverancier, groothandel enz.

 

Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in deze functie. Daarnaast heb je ervaring met het inboeken en uitboeken van orders, orderpicken en verzendgereed maken van orders. Je bent in het bezit van heftruckcertificaat en hebt ervaring met een SAP systeem.

Lees verder

Automonteur regio Emmen

Voor een garage in de regio Emmen zijn we op zoek naar een eerste automonteur.

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal het niveau van tweede automonteur en hebt minimaal enkele jaren ervaring als automonteur, waarbij je onderstaande werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren.

Je gaat het reguliere onderhoud doen aan, voornamelijk, personenwagens en lichte bedrijfswagens. Je moet hierbij denken aan grote en kleine beurten, uitlezen van storingen, verhelpen van storingen, controleren en eventueel vervangen van banden, remmen, verlichting en alle werkzaamheden aan het onderstel. Soms zul je ook wagens verkoopklaar moeten maken…

Lees verder

Diagnose technicus / Technisch specialist

Voor een opdrachtgever in Stadskanaal en in de buurt van de stad Groningen zijn we op zoek naar een technisch specialist / Diagnose technicus.

 

Je hebt minimaal een aantal jaren werkervaring als diagnose technicus en bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot eerste automonteur en je bent in het bezit van APK papieren.

 

Je bent het aanspreekpunt binnen het bedrijf als het gaat om technische kennis en vakkennis. Naast het reguliere onderhoud ben jij diegene die de complexe diagnose stelt en de storingen verhelpt aan deze wagens. Je hebt contact met klanten over reparaties en prijsopgves. Een zeer uitgebreide functie binnen een zeer net bedrijf met een uitgebreide en nette werkplaats.

Lees verder